Danzy Kidz Affisch
33 olika Stretch & Yoga positioner

-Passar utmärkt inramad som en tavla på väggen, uppsatt i klassrummet då eleverna behöver en bensträckare, i gymnastiksalen efter idrottslektionen eller i motionsrummet hos er förening eller varför inte inne på stretchsektionen på gymmet!

-Vill du ha tips på hur du som lärare kan engagera barn och ungdomar till att härma dessa rörelser och positioner? Vi har lekar och övningar som passar barn mellan 7-12år! Och håll framför allt utkik efter vår kortlek / memory lek. Kommer inom kort!

Beställ nu!

  • För faktura & kvitto!
  • Så att vi kan sms:a dig när affischen är klar och redo att hämtas eller postas till dig!
  • Vart skall affischen skickas?


  • Priserna är inklusive moms.
    Porto tilkommer.

  • -Berätta gärna för oss vart just DIN Danzy Kidz affisch kommer att hängas upp!
  • Här kryssar du i om du har gått en utbildning eller ditt barn har gått en kurs hos oss!

  • Vänligen upprepa ovanstående rubrik i textrutan nedan!

Utbildning för dig som vill utvecklas som barndanslärare!

Mer info inom kort....

Danzy Kidz Program Edition 2

Audition: 29 Augusti 2018
Anmälan: Du gör din anmälan via formuläret skicka ett meddelande på sidan "kontakt & villkor".
Start: 5 September 2018
Onsdagar 18:00-19:00
Antal tillfällen: 10 lektioner + inspelningsdagar
Pris: 2000kr (inkl. 6% Moms)

Kursen vänder sig till elever som är nyfikna på hur det är att vara dansare i en grupp där målet är resultatet och inte processen. Koreografierna & materialet är utformade att passa alla barn oavsett stilistisk dansbakgrund. Dvs eleven kan tidiagre ha gått jazz, dansmix, musikal, streetdance, vilket som.  Materialet som eleven skall lära sig kan komma att ligga på en lägre nivå än vad eleven vanligtvis är van vid, för att resultatet istället skall bli högre. Eleven behöver kunna sitt material väl, för att tidigt i processen börja utveckla ett estetiskt uttryck. Ambitionsnivån bör vara hög hos eleven som söker sig till programmet och kravet är mental och fysisk närvaro.  

Eleven bör fullfölja sitt syfte att medverka i film, foto och fotografi. Elevgruppen blir ansiktet utåt i projektet Danzy Kidz Program Edition 2 som senare kommer att användas i utbildningssyfte samt som reklam för Dansskolan.
Gruppen presenterar material och process för sina föräldrar i slutet på terminen.

AUDITION: Alla elever i Danzy Kidz Program genomgår först en audition som hålls utav Roja Kamali. Därefter väljer vi ut 10 barn som får gå programmet 1 termin. Eleven får 2 olika koreografier och stilar att lära sig under ca 20min vardera under ledning av 2 olika lärare. Besked kommer via mail 5 dagar efter audition.

Vi söker dansare i olika åldrar 7-12år som är målinriktade och har en egen drivkraft till utveckling. Materialet kommer att filmas och fotograferas och alla föräldrar skriver under ett godkännande om att eleven får tillåtelse att medverka i sociala medier såsom dansskolans Facebooksida, reklam på Instagram #danzykidz samt att materialet används i utbildningssyfte. 

Foto: Fredrik Gille
Foto: Fredrik Gille