Kursanmälan

Ny anmälan krävs för alla elever till en ny termin! Anmälan gör du direkt via hemsidan under rubriken kurser. Efter du skickat in din anmälan om plats i en grupp får du ett mail med en bekräftelse på att vi mottagit din platsreservation/din order.

Kursavgift
Därefter betalar du in kursavgiften till bankgiro 554-4424 eller swish 123 434 95 85.
Maila oss för enskilt kvitto exempelvis vid hälso/friskvårdsbidrag. Du har 14 dagars ångerrätt med full återbetalning. Skicka oss ett meddelande så löser vi det.

Betalningsinformation i 3 steg
1.  Anmälan sker endast via formulär. Ange elevens för- och efternamn i rutan avsedd för detta. 
2.  Välj betalningsmetod. 
3.  Ange elevens för- och efternamn samt kurs  vid inbetalning.

Observera att du till en början endast gjort en platsreservation och att efter 14 dagar gäller inte din bokning om inte kursavgiften är inbetald. 

Kursstart, lovdagar och avslutning
Var extra noggran med att kolla upp när just din kurs har sin kursstart, lovdagar och avslutning! Detta kan du läsa om längre ner på denna sida!

27

Sådär! Nu har jag byggt en 4,5 meter lång bänkskiva med fack för stolarna också! 😀 Kan med fördel användas som buffébord vid middagar och fest!

21

Tisdagar 18:15-19:15 vuxna Torsdagar 15:45-16:45 barn Söndagar 09:45-10:45 barn Söndagar 10:45-11:45 vuxna ——————————————- -Små barn får ha med en aktiv förälder som stöd! -Vuxna får ha med sig ”stora barn” / ungdomar i samma grupp! ——————————————— #muaythai #thaiboxning #mälarhöjden #hägersten #stockholm #gruppträning #tränatillsammans #mälarhöjdensdansskola #mälarhöjdensmuaythai

22

Det finns platser kvar! 😀 Passar barn i åldrarna 5-10år! Anmäl dig nu! ———> www.malarhojdensdansskola.se


Mälarhöjdens Dag!

Lördagen den 25 maj 2019 hade årskurs  1-7 sin terminsavslutning!
På stora scenen framförde vi 2 shower! Tack för en underbar dag!

 

Superhjälten Nando

Nando dansar och sjungere tillsammans med alla barn! Roliga och enkla koreografier med häftiga rytmer och coola moves!