Kurser för vuxna

Pris:
100 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1914972
Antal:
Yoga
Måndagar 19:30-20:45
Start: 20 januari
Slut: 25 maj
16 tillfällen
Pris: 2000kr

Kursen innefattar varierande yogarörelser, balans, styrka och flexibilitet med stort fokus på mental hälsa och närvaro. Ett omhändertagande av "jaget" förstärks utav avslutande meditation i slutet av passet. Därav 75min. Låt dig guidas av vår fantastiska lärare Jovanna Stolt som även är utbildad i medicinsk yoga, personlig träning och mammaträning.

Lärare, Jovanna Stolt


Funktionell Träning / Cirkel Gym
Tisdagar 19:30-20:30
Start: 21 januari
Slut: 26 maj
16 tillfällen
Pris: 2000kr

Funktionell Träning / Cirkel Gym, är ett intensivt intervallpass där vi arbetar med extra vikter, motståndsband samt vår egen kroppsvikt. Vi går igenom alla större muskelgrupper i kroppen och varvar denna styrketräning med stabiliseringsövningar, balansövningar och kondition. Vi jobbar i korta intensiva intervaller eller så i längre flöden!
Detta pass kan med fördel utformas i så kallad cirkelträning, där du som deltagare rör dig mellan olika stationer och utför olika övningar i eget tempo och intensitet.
Vikter och motståndsband finns i olika styrkor anpassade för dig och dina förutsättningar. 

Instruktör, Roja Kamali


DANZY 
Onsdagar 19:30-20:30
Start: 22 januari
Slut: 27 maj
16 tillfällen
Pris: 2000kr

Svettigt, roligt och aningens utmanande danspass för vuxna! 

Danzy* -Passar dig som vill att träningen skall vara rolig, enkel och svettig! Vi provar på och varierar olika dansstilar och musiken är därmed en härlig blandning av olika genrer! Prova på swing, jazz, hiphop, bollywood, magdans och afro! 

DanZy*DIVA -Det kommer att levereras kända hits genom tiderna och du kommer garanterat att sjunga med i refrängen! Tänk Diana Ross, Tina Turner, Cher, Madonna, Lady Gaga, Beyoncé med flera! Sånger framförda av starka kvinnor genom tiderna! 

DanZy*Latino -Passar dig som tycker om att svänga på höfterna och skaka loss! Vi provar på olika dansstilar såsom salsa, merengue, bachata, samba, reggaeton, dancehall och chachacha! 

Instruktör, Roja Kamali


Strenght & Balance
Torsdagar 19:30-20:30
Start: 23 januari
Slut: 28 maj
16 tillfällen
Pris: 2000kr

Strenght and Balance med Roja Kamali. Passet har stort fokus på core och den inre muskulaturen som stärker och balanserar upp kroppen. Vi utgår från både stående, sittande och liggande positioner. Ett lugnare pass men trots det, svettigt och utmanande. Musiken i bakgrunden är i ett och samma tempo under hela passet.

Instruktör, Roja Kamali